Rallye Régional des Centurions 01

Pour lire en français, cliquez sur le drapeau néerlandais dans le menu.

Boucle 1

We beginnen deze prachtige rallye des centurions meteen enorm hard. Met het nummer 6 op de deuren rijden we op de 1ste KP meteen de 3de tijd.
Net voor de start van de 2de proef vertrekken we zonder echter te begrijpen wat er precies aan de hand is naar park-fermé. Wanneer we daar aankwamen hoorden welk drama er gebeurd was op KP1. Tijdens deze proef is er een persfotograaf verongelukt, François Duvauchel. Een enorm gewaardeerde persoon in onze rally-wereld en gemeenschap.

François Duvauchel

Boucle 2

We besluiten om net als de helft van onze concurrenten door te rijden ter ere aan François en om de rally de behouden zoals de organisatoren dit hebben voorbereid. We starten aan de 4de KP waar we een spin maken op een bult, dit werd niet in onze nota’s genoteerd. Het koste ons 21 seconden en we draaiden de 15de tijd.

Boucle 3

Op KP6 vielen we hard aan zonder verrast te worden. Hierdoor was het mogelijk om de supporters van prachtige passage te voorzien. Hier draaiden we de 2de tijd maar de hoop op een podium was helaas voorbij. Hier onder vind u de onboard beelden van KP6.

Einde van de rally

De rally eindigen we op een 7de plaats algemeen, 1ste in de klasse en 2de in de groep. Jammer genoeg word het nog maar eens bewezen dat onze sport en passie gevaarlijk is. Zowel binnen als buiten de wagen.

Rallye Régional des Centurions 02

We willen graag de organisatie, de nog aanwezige teams en onze trouwe partners bedanken. Ook willen we de fotografen en videografen bedanken die onze passages vereeuwigd hebben.

Eindigen doen we met François te bedanken die keer op keer onze sport in beeld bracht. Onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden.

Leave a Reply